Velkommen som besøker av vår nettside og -kanskje- som gjest på Bustad Hyttetun! Er du ute etter et godt utgangspunkt for en ferie i nærheten av de vakre naturområdene: Jotunheimen, Rondane, Gudbrandsdalen og Langsua?

Så er du hos oss på riktig adresse, fordi Bustad Hyttetun tilbyr deg helt møblerte hytter og er et flott utgangspunkt for en sommerferie eller en vinterferie i vår fantastiske natur. På Bustad-Hyttetun er mulighetene store…
Bustad Hyttetun er helårsåpent og ligger i Skåbu, Oppland. Denne landsbyen er den høyestliggende permanent bebodde landsbyen i Norge (900 moh), og har cirka 600 innbyggere. Skåbu ligger ± 90 km nord for Lillehammer og ± 100 km sør-øst for Lom.

Et opphold på Bustad Hyttetun er absolutt anbefalt hvis du leter etter ro og vakker natur, for en uforglemmelig ferie i den urørte naturen hvor stillheten er hørbar. Kom til Bustad Hyttetun og nyt et fantastisk opphold.

Vi ønsker dere et hyggelig opphold på Bustad Hyttetun!

René Besseling

Adresse: Austlivegen 39, 2643 Skåbu – Norge
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Mob. (+47) 4824 1172